Motocicleta pe care o asteptai: noul Indian Scout Bobber 2018

Posted by Ionut 18.07.2017 0 Comment(s)

Atunci cand te gandesti la o motocicleta discreta, care nu iese in evidenta, cu siguranta nu te gandesti la un motor Indian. Cunoscuti pentru cromul predominant si ciucurii din piele, cei de la Indian au luat conceptul Scout, i-au oferit o infatisare mai agresiva si au creat Scout Bobber.
   Motocicletele  Bobber au aparut in America in urma razboiului, ca un mod de a moderniza motoarele existente. Cea mai uimitoare schimbare este culoarea sau, mai bine zis, lipsa ei; aproape totul este negru, inclusive rotile, teava de esapament, farurile, bordul, aparatorile si lista poate continua. Suspensia a fost modificata, spatele coborat cu 1 inch, in timp ce furca fata a primit telescoape noi , ceea ce  ar trebui sa confere o senzatie noua Scout-ului standard. De asemenea, s-a modificat pozitia motocilistului,  scaritele fiind mutate in fata iar, manerele marite. Pentru a completa look-ul Bobber-ului, aparatorile au fost scurtate, este prezenta o noua sa bicolora, alaturi de un rezervor ce pastreaza stilul motorului.
   Motorul este acelasi ca al unui Scout standard( 1133 cc, racire cu apa), principalul sau rival fiind Harley-Davidson Sportster Forty-Eight.


Cel mai interesant lucru legat de acest motor este faptul ca cei de la Indian si-au ascultat clientii, schimband stilul distinctiv al motocicletei, care desi foarte popular in SUA, nu era atat de apreciat de europeni.

“Multi dintre detinatorii de Scout deja si-au modificat motoarele astfel incat sa le dea o imagine mai agresiva si neprelucrata”, spune Ben Lindaman, International Product Manager la Indian.” Scout Bobber este inspirat de bikeri si ofera loc de si mai multa personalizare”.
 Scout-ul Bobber va ajunge la furnizori spre sfarsitul acestui an.
 

Sursa http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2017/july/indian-scout-bobber/

 

Leave a Comment