Indian Challenger 2020 a fost lansat oficial

Posted by Ionut 01.11.2019 0 Comment(s)

Fără prea multe surle și trâmbițe, bagger-ul de cursă lungă Indian Challenger a apărut pe site-ul producătorului, deși inițial se zvonea că își va face debutul oficial la show-ul EICMA din Milano.

 

Propulsat de noul motor PowerPlus, Challenger se dorește a fi un competitor direct pentru Road Glide de la Harley Davidson. Potrivit companiei, “PowerPlus este cel mai performant v-twin american proiectat vreodată”, acesta dezvoltând 122 cai putere.

 

PowerPlus este construit în Osceola, Wisconsin. A fost rulat aproximativ 1 610 000 km în simulatoare și peste 400 000 km pe drum. Se pare ca design-ul are ca sursă de inspirație un patent Victory, realizat înainte ca Polaris sa preia brand-ul în 2017

 

 

Motorul are o capacitate de 1769 cc, cilindri gemeni la 60 de grade, răcire prin lichid, patru supape pe cilindru și este prevăzut să scoată un cuplu de 173 Nm la 3800 rpm. Puterea de vârf este livrată la 5500 rpm, cu 1000 de turații înainte de atingerea vitezi maxime la 6500 rpm.

Este cuplat la transmisie în șase trepte cu ambreiaj umed, are un raport compresie de 11:1, iar accelerația tip ”ride by wire” permite trei moduri de condus: Standard, Rain și Sport.

 

Motocicleta este disponibilă în trei variante: Challenger standard, Challenger Dark-Horse și ultra-echipata Challenger Limited.

 

Prezentare video și galerie foto mai jos:

 

 

Indian Challenger 2020:

 

Challenger Titanium Metallic

 

Indian Challenger Dark Horse

 

Challenger Dark Horse Thunder Black Smoke

Challenger Dark Horse Sandstone Smoke

Challenger Dark Horse White Smoke

 

 

Indian Challenger Limited

 

Challenger Limited Thunder Black Pearl

 

Challenger Limited Deepwater Metallic

 

Challenger Ruby Metallic

 

 

Leave a Comment