Indian Motorcycle stabilesc un nou record

Posted by Ionut 26.07.2017 0 Comment(s)

 

Spiritul lui Munro, condus de stranepotul lui Burt Munro, stabileste un record la El Mirage(dupa 50 de ani) si planuieste sa participe la BONNEVILLE.

Legenda lui Burt Munro este tesuta in fiecare fibra a culturii motocicletelor, mai ales in Statele Unite ale Americii( unde Munro si-a stabilit faimoasele recorduri, conducand o Indian din 1920, modificata vreme de mai mult de 50 de ani),  motocicleta lui rosie devenind un model a spiritului pozitiv, fundatia succesului de la Bonneville.

La 50 de ani dupa ce Munro a stabilit recordurile la Bonnenville, cei de la  Indian Motorcycle se reintorc cu un Scout 2017 modificat,  numit Spiritul lui Munro,cu care au fost alaturi de nepotul varului lui Munro  la  El Mirage Dry Lake( in California) si au stabilit un record de 186.681 mph(300.4339 kph) in categoria 1350 cc. Acesta a fost ultimul test-run al motocicletei inainte de incercarea de stabilire a  unui nou record in Bonneville( de pe 12-13 august ), unde echipa Indian va incerca sa stabileasca un nou record pentru a onora legenda lui Burt.

Lee, un cetatean de 41 de ani din Noua Zeelanda, este un pilot de succes, dar nu a facut nimic legat de cursele de viteza de pamant. Astfel, primul lui contact cu Scout-ul modificat a fost si momentul in care si-a luat permisul SCTA, pentru a putea incerca sa atinga 200mph(321,868 kmh)la Bonneville.


 Sursa
http://www.cycleworld.com/indian-motorcycle-returns-to-land-speed-racing-sets-record#page-5

 

Leave a Comment