Indian Springfield Dark Horse Limited Edition - o motocicletă cu iz de whiskey

Posted by Ionut 13.03.2019 1 Comment(s)

Indian Motorcycle și-a unit din nou forțele cu Jack Daniel’s și cu meseriașii de la Klock Werks Kustom Cycles, iar rezultatul este uimitorul Jack Daniel’s Springfield Dark Horse 2019 în ediție limitată de numai 177 exemplare.

 

 

Modelul marchează al patrulea an consecutiv de parteneriat între Indian Motorcycle și faimoasa distilerie americană, fiecare motocicletă fiind vopsită manual cu o schemă grafică Heavy Metal Crystal & Thunder Black Vivid Crystal inspirată de modul în care se produc butoaiele de stejar Single Barrel Select ale celei mai vechi distilerii americane.

 

Springfield Dark Horse vine cu o motorizare de 1890 cc care produce un cuplu de aproximativ 167 Nm, cât despre detaliile estetice exclusiviste, acestea constau în șaua de piele cu logo “Jack Daniel's”, suporturile picioare pentru rider și pasager gravate cu “Single Barrel Select”, precum și binecunoscutul motto ''Bottles and Throttles Don’t Mix”, menit să sublinieze ideea că alcoolul cu motoarele nu fac deloc echipă bună împreună.

 

În plus, proprietarul va primi un decantor comemorativ din lemn Jack Daniel’s Single Barrel împreună cu două pahare personalizate și un suport pentru sticla Jack Daniel's Single Barrel căptușit cu aceeași piele folosită pentru șaua motocicletei. Fiecare cadou va fi gravat cu numele proprietarului, numărul motocicletei (#001-#177) și seria de sașiu.

 

Așadar, cine e înnebunit după Indian, are o atracție specială pentru whiskey Jack Daniel's, precum și un buzunar care atârnă greu, i se ivește acum șansa unică de a deține o motocicletă cu adevărat spectaculoasă.

 

Galerie foto și video mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment(s)

deneme:
14.04.2021, 11:53:05 PM, http://otomatikbacklink.com
Reply

deneme

Leave a Comment