Urmează o nouă motocicletă Indian?

Posted by Ionut 19.12.2018 0 Comment(s)

Indian Motorcycle a aplicat la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală asupra drepturilor de marcă ”Indian Raven”, vizând o ”motocicletă și părți structurale ale acesteia”, fiind foarte probabil să urmeze o cerere asemănătoare și în SUA. Alte detalii nu sunt încă dezvăluite publicului, ceea ce a dus la un șir de speculații printre admiratorii brandului.

 

Cea mai surprinzătoare ipoteză ar putea fi că Indian va construi prima motocicletă supersport a companiei. Ola Stenegärd, Directorul Design Indian Motorcycle (venit de la BMW, cel care și-a lăsat amprenta asupra modelelor HP2 Sport, S1000RR și R nineT), a menționat această posibilitate când s-a alăturat companiei, spunând că este o idee care îl atrage.

 

 

”O motocicletă de curse este probabil cea mai bună metodă să evoluezi, având în vedere că Indian nu are în line-up nicio motocicletă supersport. În cazul acesta nu ne-am raporta la trecut, nu ar fi ceva iconic din care să ne inspirăm– în afară desigur de motorul V-Twin, iar acolo ai suficientă moștenire ca să poți o poți transpune în noi teritorii”.

 

Așadar, va fi un cruiser? Un bagger? Un supersport? Sau poate un streetfighter ? Rămâne să aflăm. Orice ar fi, Edgar Allan Poe aprobă, iar noi suntem mai mult decât curioși.

 

 

Etichete:Indian Raven

Leave a Comment