Indian Scout Bobber în ediție limitată Jack Daniel's

Posted by Ionut 09.03.2018 0 Comment(s)

 

Oare ce poate ieși din asocierea faimosului brand Indian Motorcycle cu cel al nu mai puțin cunoscutei bauturi spirtoase Jack Daniel’s? Dacă mai adaugi în ecuație și brigada de pompieri voluntari din Tennessee, rezultatul se numește ”Jack Daniel's Limited Edition Indian Scout Bobber” – și este de-a dreptul spectaculos.
Jack Daniel’s este singura distilerie din lume care are propria brigadă de pompieri alcătuită exclusiv din voluntari. Pentru a onora devotamentul și curajul lor, dar și a pompierilor din întreaga lume, compania a apelat la Indian Motorcycle pentru a crea o serie limitată de numai 177 motociclete pe cadrul lui Scout Bobber.


Modelul exclusivist va avea o vopsea neagră mată two tone, finisaje premium  realizate cu aur de 24 karate, scaun din piele brodat cu fir de aur cu sigla  Jack Daniels’s  și emblema brigăzii pe aripa din față cu motto-ul - "Bottles and Throttles Don't Mix".
Jack Daniel's Limited Edition Indian Scout Bobber va putea fi comandat din 13 martie, deocamdată prețul fiind anunțat numai pentru SUA și Canada – 16 999$.

Leave a Comment